70 jaar ISRAEL

Israel een dynamisch en bruisend land met een zeer diverse bevolking, een oase in het midden oosten, door noeste arbeid opgebouwd! Ondanks de oorlogen en de aanslagen, hebben de Israeli's dit land weten op te bouwen en te ontwikkelen tot een van de meest moderne staten in de wereld. De ontwikkelingen op medisch gebied, op het technologische vlak, de kennis met betrekking tot waterbehandeling maken dat Israel een van de meest innoverende landen is.  Een bezoek aan Israel is een bezoek terug in de tijd naar de aartsvaders, Abraham, Izaak en Jakob, de voetsporen van Jezus naar de beloften van de Bijbel. Als u al lang er over gedacht heeft om een reis naar Israel te maken kunt u via ChaiRiSa Tours Israel ontdekken.

Ook dit jaar hebben we al de eerste reis gehad, de een enorme stimulans was om samen in Jeruzalem 70 jaar Israel te vieren, en dat tot grote voldoening van alle deelnemers.                 In het najaar zal DV de loofhutten Tour georganiseerd worden, als er een reden is om naar Israel te gaan dan is het wel nu om daar het 70 jarig jubileum te vieren!

Ook nu zijn er al deelnemers die zich voor deze reis aangemeld hebben, mocht u interresse hebben dan zal u zich snel moeten aanmelden, want: vol is vol...

Wilt u liever in een kleine groep rondreizen, boeiende onderwerpen zien, geen druk programma hebben maar op gemak de dingen zien die u graag had willen zien? En kontakt met de lokale bevolking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, u kunt er naar informeren en samen overleggen over de reis die u voor ogen staat.                

 

En een speciale Chanuka Reis..... 

Voor info : chairisa@gmail.com

Tel 0637169092